O Nas

Dariusz Baryga

Chef kuchni, kucharz, rzemieślnik z zasadami i wielką determinacją oraz poświęceniem. Jego kulinarna przygoda rozpoczęła się, kiedy miał zaledwie 17 lat.Specjalizuje się w kuchni lokalnej, uwielbia świeże,zaskakujące, kontrowersyjne połączenia smakowe , fascynuje się dziczyzną oraz rybami.Kocha desery.Jego upór, poświęcenie, pasja zdecydowanie dążą do ciągłej doskonałości w jego kuchni, która przekłada się na jego dania.Uwielbia kuchnię tradycyjną z nowoczesnymi akcentami i uwielbia wdrążać nowe techniki gotowania kuchni staropolskiej . Swoje doświadczenie zdobywał pod okiem czołowych polskich kucharzy.Juror różnego rodzaju konkursów kulinarnych.Organizator licznych warsztatów i akademii kulinarnych dla dzieci i młodzieży, gdzie przekazuje swoje zamiłowanie do gotowania oraz zaraża pasją do zawodu. W swojej codziennej pracy łączy kuchnie staropolską z nutą nowoczesności i elegancji. W zrównoważony sposób stara się wykorzystywać trendy kulinarnie, nie zapominając o szacunku do produktu oraz jego jakości. 

Więcej informacji na

Agnieszka Romejko

Kucharz, Ukończyła kursy : Kucharz, Kelner-barman, oraz Kucharz z elementami kuchni regionalnej. Doświadczenie zdobyła pracując min w Ośrodku Wypoczynkowym w Kruklankach jako kucharz oraz odbyła staż w Domu Pomocy Społecznej w Giżycku na kuchni. Angażuje się w działalność w prowadzeniu warsztatów kulinarnych dla dzieci. Jej główną pasją w dziedzinie gotowania są ciasta i  zupy. Cechuje ja umiejętność pracy w zespole. W restauracji pracuje od 7 lat. Jest nazywana  królową babki ziemniaczanej i schabowego .  

Małgorzata Baranowska

Absolwentka Giżyckiego Technikum Gastronomicznego o profilu Technik żywienia i usług gastronomicznych. Laureatka wielu konkursów kulinarnych m.in. Wojewódzkiego konkursu o tytuł:”Mistrza szkolnej patelni” i ogólnopolskich „Mistrzostw młodych kucharzy” Makro Casch and Carry. Ukończyła  szkolenie „Barista” w Gdańskiej Szkole Barmanów, Szkolenie „Cukiernik”, „Kuchnia polska”
w Akademii Makro oraz wiele innych. Pierwsze doświadczenie zawodowe zdobywała w Hotelu Zamek Ryn**** ,a z Tawerną DeZeTa współpracuje już od 7 lat. Angażuje się w wiele warsztatów i akcji charytatywnych na rzecz dzieci i młodzieży. Kuchnia fascynuje ją od najmłodszych lat, a jej największą pasją jest cukiernictwo.

Opinie Klientów

Więcej na

Scroll to Top