O Nas

Dariusz Baryga

Chef kuchni, kucharz, rzemieślnik z zasadami i wielką determinacją oraz poświęceniem. Jego kulinarna przygoda rozpoczęła się, kiedy miał zaledwie 17 lat.Specjalizuje się w kuchni lokalnej, uwielbia świeże,zaskakujące, kontrowersyjne połączenia smakowe , fascynuje się dziczyzną oraz rybami.Kocha desery.Jego upór, poświęcenie, pasja zdecydowanie dążą do ciągłej doskonałości w jego kuchni, która przekłada się na jego dania.Uwielbia kuchnię tradycyjną z nowoczesnymi akcentami i uwielbia wdrążać nowe techniki gotowania kuchni staropolskiej . Swoje doświadczenie zdobywał pod okiem czołowych polskich kucharzy.Juror różnego rodzaju konkursów kulinarnych.Organizator licznych warsztatów i akademii kulinarnych dla dzieci i młodzieży, gdzie przekazuje swoje zamiłowanie do gotowania oraz zaraża pasją do zawodu. W swojej codziennej pracy łączy kuchnie staropolską z nutą nowoczesności i elegancji. W zrównoważony sposób stara się wykorzystywać trendy kulinarnie, nie zapominając o szacunku do produktu oraz jego jakości.

Więcej o nim na:

Agnieszka Romejko

Kucharz, Ukończyła kursy : Kucharz, Kelner-barman, oraz Kucharz z elementami kuchni regionalnej. Doświadczenie zdobyła pracując min w Ośrodku Wypoczynkowym w Kruklankach jako kucharz oraz odbyła staż w Domu Pomocy Społecznej w Giżycku na kuchni. Angażuje się w działalność w prowadzeniu warsztatów kulinarnych dla dzieci. Jej główną pasją w dziedzinie gotowania są ciasta i zupy. Cechuje ja umiejętność pracy w zespole. W restauracji pracuje od 5 lat. Jest nazywana królową babki ziemniaczanej i schabowego

Małgorzata Baranowska

Absolwentka Giżyckiego Technikum Gastronomicznego o profilu Technik żywienia i usług gastronomicznych. Laureatka wielu konkursów kulinarnych m.in. Wojewódzkiego konkursu o tytuł:”Mistrza szkolnej patelni” i ogólnopolskich „Mistrzostw młodych kucharzy” Makro Casch and Carry. Ukończyła szkolenie „Barista” w Gdańskiej Szkole Barmanów, Szkolenie „Cukiernik”, „Kuchnia polska” w Akademii Makro oraz wiele innych. Pierwsze doświadczenie zawodowe zdobywała w Hotelu Zamek Ryn**** ,a z Tawerną DeZeTa współpracuje już od 5 lat. Angażuje się w wiele warsztatów i akcji charytatywnych na rzecz dzieci i młodzieży. Kuchnia fascynuje ją od najmłodszych lat, a jej największą pasją jest cukiernictwo.

Janka Gibowicz

Absolwetnka szkół gastronomicznych. Miłośniczka dobrej kuchni i cukiernictwa. W swojej pracy stara się łączyć nowoczesne trendy z tradycyjną mazurską kuchnią skąd pochodzi.

Basia Lis

Pasjonatka dobrej kuchni, jej ukrytym talentem jest robienie najlepszego sushi na Mazurach. Nie straszne jej ani robienie burgerów ani kręcenie setek pizz dziennie. Uwielbia poznawać nowe smaki, a do naszej kuchni weszła z wielkim zaciekawieniem i chęcią poznawania nowych technik. I tak została z nami już 2 lata.

Dariusz Baryga

Chef kuchni, kucharz, rzemieślnik z zasadami i wielką determinacją oraz poświęceniem. Jego kulinarna przygoda rozpoczęła się, kiedy miał zaledwie 17 lat.Specjalizuje się w kuchni lokalnej, uwielbia świeże,zaskakujące, kontrowersyjne połączenia smakowe , fascynuje się dziczyzną oraz rybami.Kocha desery.Jego upór, poświęcenie, pasja zdecydowanie dążą do ciągłej doskonałości w jego kuchni, która przekłada się na jego dania.Uwielbia kuchnię tradycyjną z nowoczesnymi akcentami i uwielbia wdrążać nowe techniki gotowania kuchni staropolskiej . Swoje doświadczenie zdobywał pod okiem czołowych polskich kucharzy.Juror różnego rodzaju konkursów kulinarnych.Organizator licznych warsztatów i akademii kulinarnych dla dzieci i młodzieży, gdzie przekazuje swoje zamiłowanie do gotowania oraz zaraża pasją do zawodu. W swojej codziennej pracy łączy kuchnie staropolską z nutą nowoczesności i elegancji. W zrównoważony sposób stara się wykorzystywać trendy kulinarnie, nie zapominając o szacunku do produktu oraz jego jakości. 

Więcej informacji na

Agnieszka Romejko

Kucharz, Ukończyła kursy : Kucharz, Kelner-barman, oraz Kucharz z elementami kuchni regionalnej. Doświadczenie zdobyła pracując min w Ośrodku Wypoczynkowym w Kruklankach jako kucharz oraz odbyła staż w Domu Pomocy Społecznej w Giżycku na kuchni. Angażuje się w działalność w prowadzeniu warsztatów kulinarnych dla dzieci. Jej główną pasją w dziedzinie gotowania są ciasta i  zupy. Cechuje ja umiejętność pracy w zespole. W restauracji pracuje od 5 lat. Jest nazywana  królową babki ziemniaczanej i schabowego .  

Małgorzata Baranowska

Absolwentka Giżyckiego Technikum Gastronomicznego o profilu Technik żywienia i usług gastronomicznych. Laureatka wielu konkursów kulinarnych m.in. Wojewódzkiego konkursu o tytuł:”Mistrza szkolnej patelni” i ogólnopolskich „Mistrzostw młodych kucharzy” Makro Casch and Carry. Ukończyła  szkolenie „Barista” w Gdańskiej Szkole Barmanów, Szkolenie „Cukiernik”, „Kuchnia polska”
w Akademii Makro oraz wiele innych. Pierwsze doświadczenie zawodowe zdobywała w Hotelu Zamek Ryn**** ,a z Tawerną DeZeTa współpracuje już od 5 lat. Angażuje się w wiele warsztatów i akcji charytatywnych na rzecz dzieci i młodzieży. Kuchnia fascynuje ją od najmłodszych lat, a jej największą pasją jest cukiernictwo.

Janka Gibowicz

Absolwetnka szkół gastronomicznych. Miłośniczka dobrej kuchni i cukiernictwa. W swojej pracy stara się łączyć nowoczesne trendy z tradycyjną mazurską kuchnią skąd pochodzi.

Basia Lis

Pasjonatka  dobrej kuchni, jej ukrytym talentem jest robienie najlepszego sushi na Mazurach. Nie straszne jej ani robienie burgerów ani kręcenie setek pizz dziennie. Uwielbia poznawać nowe smaki, a do naszej kuchni weszła z wielkim zaciekawieniem i chęcią poznawania nowych technik. I tak została z nami już 2 lata.

Opinie Klientów

Więcej na