Chef kuchni, kucharz, rzemieślnik z zasadami i wielką determinacją oraz poświęceniem. Jego kulinarna przygoda rozpoczęła się, kiedy miał zaledwie 17 lat.Specjalizuje się w kuchni lokalnej, uwielbia świeże,zaskakujące, kontrowersyjne połączenia smakowe , fascynuje się dziczyzną oraz rybami.Kocha desery.Jego upór, poświęcenie, pasja zdecydowanie dążą do ciągłej doskonałości w jego kuchni, która przekłada się na jego dania.Uwielbia kuchnię tradycyjną z nowoczesnymi akcentami i uwielbia wdrążać nowe techniki gotowania kuchni staropolskiej . Swoje doświadczenie zdobywał pod okiem czołowych polskich kucharzy.Juror różnego rodzaju konkursów kulinarnych.Organizator licznych warsztatów i akademii kulinarnych dla dzieci i młodzieży, gdzie przekazuje swoje zamiłowanie do gotowania oraz zaraża pasją do zawodu. W swojej codziennej pracy łączy kuchnie staropolską z nutą nowoczesności i elegancji. W zrównoważony sposób stara się wykorzystywać trendy kulinarnie, nie zapominając o szacunku do produktu oraz jego jakości.
Więcej informacji na